School Day

A lunch period of 30 minutes will be taken at 12.25pm, 12.55pm or 1.25pm.

Session

Times

Duration

Movement Bell 
8:40am
Students move to registration
Registration Time/Assembly   
8:45am
20 mins
Lesson 1
9:05am
60 mins
Lesson 2
10:05am
60 mins
Break 
11:05am 
20 mins
Lesson 3
11:25am
60 mins
Lunch
12:25pm or 1:25pm   
30 mins
Lesson 4
12:25 - 12:55 or 1:25 - 1:55
30 mins per sitting
Lesson 5
1:55pm
60mins
End of School Day
2:55pm